top of page
Εικόνα συγγραφέαΗλέκτρα Στεφανίδου

Κρουτόν

Κρουτόν

6 μερίδες/10 λεπτά

Υλικά:

  • 6 φέτες ψωμί ολικής για τοστ

  • 2 κ.σ ελαιόλαδο

  • 1 κ.σ σκόρδο

  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο

  • 1 κ.γ καπνιστή πάπρικα

  • αλάτι

  • πιπέρι


Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120 βαθμούς

  • Κόβουμε με ένα μαχαίρι, τις φέτες ψωμιού σε μικρά κυβάκια

  • Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το, το σκόρδο, το φρέσκο θυμάρι και μετά ρίχνουμε τα κομματάκια ψωμιού και ανακατεύουμε

  • Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα (δεν χρησιμοποιούμε κουτάλι για το ανακάτεμα για να μην τα λιώσουμε)

  • Μόλις πάρουν χρώμα, τα μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι και τα απλώνουμε καλά.

  • Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά

  • Όταν είναι έτοιμα, βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά



5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page